Modaitalia.hu Eredeti olasz márkás cipők, ruhák és táskák. Armani, C'N'C Costume National, Cavalli, Cesare Paciotti, Dolce&Gabbana, Cavalli, Playboy, Pura Lopez, Rossi, Versace
Bejelentkezés
Nőknek és Férfiaknak
Kiemelt termékek
Cesare Piaciotti férfi cipő 3-016, 44
Cesare Piaciotti férfi cipő 3-016, 44
Ft
Újdonságok


Cesare Piaciotti férfi cipő 3-039, 42

Cesare Piaciott

Ft
Friss hírek
Webáruházunk átmenetileg nem fogad rendeléseket
A csábítás olasz trükkjei

Armani Jeans
C'N'C Costume National
Cavalli
Cesare Paciotti
Dolce&Gabbana
Emporio Armani
Gianfranco Ferrè
Versace
Termékgarancia és az elállás joga

GARANTÁLJUK, hogy valamennyi általunk forgalmazott termék EREDETI.

Minden kedves megrendelőnknek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

- Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a Moda Italia-hoz. A vevő nem veheti használatba a megrendelt terméket.

- Nem vonatkozik az elállási jog az átvétel után megsérült termékekre.

- Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.

- Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül, a tranzakciós költség levonása mellett visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

- A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, amit kedvezményként a Moda Italia esetlegesen elengedett a házhozszállításkor.

- Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, a Moda Italia nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.

- Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

- Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával vagy előreutalt, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.

- A Moda Italia irodájában személyesen vásárolt árukra 3 napos elállási jog vonatkozik.

Az elállási jog gyakorlásáról a 17/1999. Kormányrendelet rendelkezik bővebben.

Bevásárlókosár


My status

 
Gyorskeresés
Összetett keresés
Gyártók
Legkedveltebb termékek
Információk
100% eredetiségi garancia!
100% visszavásárlási garancia!
Sütő Tomi fodrász
JJ-pets.hu
Látogassa meg Moda Italia a ShopMania weboldalon  Keresned sem kell!     professzionális hajápolási termékek        kutyaápolás és -felszerelés       olasz divatmárkák, ruházati cikkek
hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke    parfüm, női parfüm, férfi parfüm    simplysunglasses.com Magyarország reklámipari portálja - reklamipar.hu ÁrGép